10 april

Påsk
Jag börjar med att säga att min påskhelg var helt suverän. Den tillbringades med Älskilingen och några av hans vänner, som även är vän med Bert och Marianne, Åsa och Per som jag har kännt länge. Så världen är liten. Vi åkte upp på fredag vid lunch och hem söndag efter middagen. Letade såklart ägg på påskafton, det var klurigt det stod små "gåtor" på dem om vart man skulle hitta nästa. På baksidan så var det siffror och innan hade vi fått brev hem med ett lösenord så det var bara att ta boskstäfferna som motsvarade siffrorna ur dem. Vilker ledde till äggenm det var väldigt roligt sätt.
Nu är vi hemma igen och igår tog jag det lungt hela dagen, satt och stickade på mössan som jag håller på med. Hoppas på att den blir bra.
Idag så började jag med att gå på gymmet och var där i 1 timme och tränade det var väldigt härligt att träna idag då det inte var så mycket folk där det var någ 3 st och då var jag 1. Sen kom jag hem och började med tvätten och forstade med stickningen så nu är den nästan klar, har stickat klart ska blöta och sträcka på den lite innan jag "syr" ihop den. Bakade även ryttatkaka och nu sitter jag i soffan och tar det lungt.
Imorgon ska jag ta och gå till Lugnvik, scoutstugan och kolla inför scoutmötet nästa vecka då vi ska ha hantrk och börja på packpåse.
Love!
J