5 år Joakim <3

5 hela år skulle vi ha varti tillsammans <3 The JJ´s <3 Istället så var jag på din begravning i fredags! ;(
Efter en middag hemma hos dig och jag skulle hem. 2011 
 
2011 blev vi tillsammans efter att jag hade varit kär i dig i 2 år. Vi upplevde väldigt mycket tillsammans även om allt inte var så roligt alla gånger. Vi båda pluggade på universitet ett tag, du ville så gärna finnas där för mig när jag hade det svårt fast var inte så intresserad av ämnena som jag läste. Oavsett det så har du varit en stor del i att jag har orkat igenom de 3½ åren som det tar att plugga till socionom. Vi flyttade ihop ganska tidigt och det kändes rätt efter att vi hade bott med varandra i nästan 2 år skulle jag till London på praktik.Vi klarade av att vara ifrån varandra då fast det var jobbigt.
 
 
Du överraskade mig på tåget hem från Stockholm <3
1 år tillsammans och jag bjöd med dig på en ridtur i Duved

London Eye! och min facebookstatus den 21 september 2014 "Grattis till oss på 3 årsdagen! <3 <3 <3 3 underbara år med dig!!! <3 Jag är så glad att jag får vara med dig och vill tillbringa resten av mitt liv med dig! <3 Du är mitt allt!! Saknar dig så otroligt mycket just nu och längtar tills vi ses i november, när jag får känna din värme <3 Puss"

Ifjol den 10 mars så friade du till mig och vi hade planer på att gifta oss men i början av året så bestämde vi oss för att skjuta på det för att du inte mådde så bra jag trodde aldrig att det skulle bli så att jag skulle på din begravning samma år.
På Mittuniversitetets bal